Pablo Caballero Campió d'Espanya Barista SCAE 2016

24.03.2016 08:29
Pablo Caballero, S'ha proclamat campió d'Espanya Barista 2016 en el campionat de SCAE (TCE) celebrat a Madrid el passat cap de setmana.
 
En el seu debut en els campionats, va realitzar una actuació impecable, en la qual explico tots els detalls de la seva Cafe (ethiopia Guji de ninety plus), així com dels ingredients que l'acompanyaven a les begudes que presento, com la llet de Casa Sibilló de lleida i la signatur drink, per a la qual utilitzo, cacau orgànic de la varietat crioll, sucre muscovado i una fruita cítrica d'Austràlia.
 
En Coffee Cooking Studio, ens sentim orgullosos del, i de la resta de gent que col·laboro en aquest projecte (nolo, sergio b., Paul, sergio r. I un altre llarg etc, de col·laboradors), i d'haver pogut aportar la nostra part en la seva preparació per a aquest esdeveniment. Ara, la feina que ve per davant és dur, però ho afrontem amb molta il·lusió i no és altre que preparar l'exercici per al campionat del món, per al qual, comptem amb la col·laboració de moltes persones i la il·lusió amb la qual es pot afrontar un esdeveniment d'aquestes característiques.
 

MOLTES GRÀCIES A TOTS